diumenge, 2 d’octubre del 2022

ACTIVITATS DE SETEMBRE




 COMENCEM EL CURS AMB GANES!!!


Després de les vacances comencem de nou amb les noves rutines i ens preparem per entomar el curs amb il·lusió.

Els primers dies hem estat fent jocs i dinàmiques de grup per conèixer-nos millor, sobretot ara que tenim un company nou.

 

VÍDEO: "BALLEM A RITME DE ROCK AND ROLL I ENS DIEM COSES BONIQUES" 👆

Ens ho hem passat bé fent retrats i autoretrats per preparar els cartells dels calaixets. Estem aprenent a ser observadores i conscients de la realitat a l'hora de dibuixar, en comptes de fer servir estereotips.


Més fotos 👆


Hem visitat l'hort per fer un dibuix del natural a la nostra llibreta d'observació. Hi hem baixat amb les tauletes tàctils per observar amb detall el que ens cridava l'atenció.:

Més fotos 👆

Hem començat a fer racons de matemàtiques per fer una avaluació inicial i hem fet microespais mentre escrivíem la banderola de  descripció  de les  nostres preferències personals per decorar el passadís.

       

                                                              RACONS I MICROESPAIS 👆

Estem entusiasmats  amb el nostre projecte de les vitamines. Tenim un "projecte d'empresa" en ment. Primer haurem d'investigar una mica i després ens posarem en acció. Volem fer batuts i berenenars vitamínics que serveixin per estar més saludables i fins i tot volem crear la nostra pròpia "marca" per poder-los vendre. A veure fins a on arribem....


 

Aquest curs és el segon any que fem la Campanya per escollir Delegat/a de classe. 
Moltes gràcies a totes les que heu participat i gràcies, pares i mares, per la vostra col·laboració!
Felicitats MARIA I ÀLEX!!!  Segur que sereu unes magnífiques representants de la nostra classe!



CAMPANYA ELECTORAL  👆


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PROJECTES 3r B

TERCER TRIMESTRE : L' ESPAI Al llarg d' aquests mesos, hem fet un projecte sobre l'espai, concretament sobre el Sistema Solar. H...