dimecres, 21 de juny del 2023

ACTIVITATS 3r TRIMESTRE

 


Activitats del 3r Trimestre


aquest tercer trimestre ha estat curt, però intens. 

Hem fet vàries sortides fora de l'escola, tallers a  l'aula,  hem continuat amb les activitats del projecte  "únics", ens hem acomiadat dels nostres padrins i madrines lectores,  hem acabat el nostre projecte sobre els ossos I HEM ACABAT EL CURS AMB UNA GIMCANA.

Sortides

* CATALUNYA EN MINIATURA: Descobrim llocs emblemàtics de catalunya i ens ho passem bé en el circuit d'aventura.



* TEATRE MUSICAL :l'escola de música ens ha presentat diferents instruments (saxo, clarinet, flauta) a l'escola i després hem anat a veure el seu espectacle "clown pin pon".



* BIBLIOTECA : En l'activitat "missió, trobem el llibre", hem après a buscar llibres de coneixements  i imaginació  i a interpretar el teixell i entendre la  classificació decimal universal. després hem pogut disfrutat d'una bona estona de lectura. Alguns hem reservat llibres per poder fer el présctec amb el carnet de la blibliioteca.


Tallers 

* PLANTES MÀGIQUES: a través d'una història hem conegut algunes plantes aromàtiques i les seves propietats. com a cloenda, hem prepeparat i degustat una infusió de camamilla.


* GIMCANA DEL CONSUM: aprenem a que els consumidors tenim dret a reclamar si un producte està defectuós.  L'oficina del consumidor ens aconsella demanar sempre el tiiquet i s'ofereix a judar-nos si ho necessitem A L'HORA DE MEDIAR AMB L'ESTABLIMENT COMERCIAL.


Projecte "únics"

CONTINUEM AMB LES DINÀMIQUES I JOCS QUE ENS FAN REFLEXIONAR SOBRE LA NECESSITAT D'ACTUAR COM UN GRUP UNIT, RESPECTANT-NOS I ESCOLTANT-NOS ESL UNS ALS ALTRES.



padrins lectors

AQUEST TRIMESTRE  ENS HEM ACOMIADAT DELS NOTRES PADRINS I MADRINES LECTORES. ENS HEM INTERCANVIAT UN PUNT DE LLIBRE I HEM JUGAT JUNTS.



projecte "ossos"

HEM ACABAT EL NOSTRE PROJECTE DELS OSSOS: HEM APRÈS A FER UNA INVESTIGACIÓ CIENTÍFICA I A COMUNICAR ORALMENT ELS NOSTRES DESCOBRIMENTS.


GIMCANA FINAL DE CURS

AQUEST ANY, A CAUSA DE LES RESTRICCIONS D'AIGUA, HEM PREFERIT SUBSTITUIR LA FESTA DE L'AIGUA PER UNA GIMCANA AMB DIFERENTS REPTES.



EN AQUEST ENLLAÇ PODREU TROBAR  FOTOS DEL GRUP  SENCER:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PROJECTES 3r B

TERCER TRIMESTRE : L' ESPAI Al llarg d' aquests mesos, hem fet un projecte sobre l'espai, concretament sobre el Sistema Solar. H...